Социјални Медиуми
Сигал | Swag
8225
page-template-default,page,page-id-8225,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Swag

SWAG

SWAG е германска компанија за производство и дистрибуција на резервни автомобилски делови. Во својата 60 годишна историја, компанијата се докажа како еден од независните лидери во понудените услуги со резервни делови и со оригиналиото квалитет на маркетот. Секој еден производ на компанијата трпи строги тестови за да одговара на потребните стандарди.
Компанијата располага со богата палета на производи. Повеќе од 22 000 автомобилски делови на брендот може да се применат во сите реномирани германски, европски и азиски возила. Без разлика дали имате потреба од делови на управувачот, моторот, сопирачките системи или електричната енергија за вашиот автомибл, SWAG го има сето тоа.
Со квалитет, навременост и во чекор со трендовите во автомобилската индустрија, SWAG е добро решение за вашиот автомобил, во која и точка на светот да се наоѓате. Како премиум бренд, таа е посветена на барањата на секој клиент – ден за ден.

За сите подетални информации, јавете се на нашиот контакт телефон, или посетете го нашиот продажен салон