Социјални Медиуми
Сигал | Viking
7770
page-template-default,page,page-id-7770,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Viking

elektricna

Електрични косилки

Електричните косилки на ВИКИНГ се мали, мокни, електрични косилки со корпа, одлична моќ на косење и собирање, многу лесни, и се погодни за мали тревни површини

Бензински косилки

Новите компактни бензински косилки, се со робусно челично куќиште и со добри косачки и собирачки перформанси. Имаат осумстепен централен степен за регулација на висината. Одлично ја полат платнената тораба со искосената трева. Препорачани се за средни и за големи тревници.

benzin
sediste

Косилки со седиште

Тракторска косилка со задно исфрлање на тревата и со голема корпа за собирање на искосената трева. Наменета за огромни тревници . Има шестстепен менувач и механичка спојка за ножот. Има опција за мулчење.

Градинарски сечкалки

Бензинска градинарска дробилка, за ситнење на градинарски материјал, лисје, и гранки до 45 mm. Градинарскиот материјал на тој начин значително го намалува волуменот и се користи за сé попопуларното компостирање.

gradina
motokultivator

Мотокултиватори

Со работна широчина од 85cm, Викинг HB 585 опфаќа голема површина со импресивна брзина. Одликувајќи се со моќен Kohler XT6 мотор. Карактеристиките вклучуваат анти-вибрации, стабилна и добро балансиран дизајн за одлично маневрирање. Широка палета на додатоци.

За сите подетални информации, јавете се на нашиот контакт телефон, или посетете го нашиот продажен салон