Социјални Медиуми
Сигал | За Сигал
4193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4193,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

За Сигал

За Сигал

Сигал е компанија која е присутна веке 20 години на македонскиот пазар. Со продажбата на авто-делови, продажба на нови гуми. продажба на мопеди и велосипеди и делови за истите, набрзо стана овластена продавница за STIHL и VIKING за Струмица. Ова се дел од нашите услуги кои ги нудиме:

  • Авто – Делови
  • Продажба на гуми
  • Продажба и делови за мопеди и велосипеди
  • Продажба на тракторски гуми
  • Овластена продавница за STIHL и VIKING

Нашата Визија и Мисија

Сигал како компанија фигурира на нашиот пазар од далечната 1995 година Септември основана од управителот Аце Колевски и повеке од 20 години со своето работење претставува синоним за точност , ефективност и висок степен на професионалност како кон своите коминтенти така и со своите клиенти .
За брендот на Сигал клиентите оставаме да кажат, бидејки за нас тие се мерило за вредност во работењето и нивните потреби преку испорачувањето секогаш навремено и квалитетно да бидат реализирани нивните барања, без разлика дали станува збор за делови за нивниот автомобил, нови пневматици или материјали за тековно одржување како што се замена на улје ,филтри ,свекички и сл. Па се до рекрација со нови мопеди и понуда на познати и проверени брендови кој преку Сигал им ги нудимеа на нашите клиенти со што лојалноста и квалитетот како и цената останаа наша главна цел .
Сигал освен со продажбата на веке познатите брендови за автоиндустријата со текот на работењето стана и овластена продавница за светските брендови SHTIL I Viking за Струмица .
Страста кон она што го работиме е моќна алатка во реализацијата на нашите цели .
Задоволни Клиенти
98%
Исполнети Нарачки
90%
Клиенти кои се вракаат кај нас
100%

Отварање на нов продажен салон на АВТО ДЕЛОВИ СИГАЛ

1 NASLOVNA