За Нас

Сигал авто делови дооел Струмица е основана во 1995 година од страна на управителот г-дин Аце Колевски и до денес е лидер во трговијата, увозот и дистрибуцијата на автомобилски резервни делови, масла, гуми, батерии, козметика и друго.

Повеќе

Брендови

Располагаме со над 35000 резервни делови од познати светски брендови за сите видови на возила.

Повеќе

Резервни Делови

Нашите добавувачи мора да ги достават најквалитетните производи изработени по сите стандарди. Долгогодишната соработка и доверба со нашите добавувачи ја надоградуваме секоја година.

Повеќе

Оригинални делови за сите видови возила

Повеќе
qode-eliptic-slider

ЛЕТНО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО СИГАЛ

qode-eliptic-slider

ЛЕТНО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО СИГАЛ

 

qode-eliptic-slider

ЛЕТНО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО СИГАЛ

 

qode-eliptic-slider

ЛЕТНО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО СИГАЛ

 

Оригинални Резервни Делови

Трансмисија

Мотор

Шасија

Подвозје

Суспензија

Кочници

Издувен Систем

Волан

Електрика

Гуми и Бандажи

Масла и Мазива

Алати

АВТО ДЕЛОВИ

СИГАЛ НИЗ БРОЈКИ

30

Години

35000

Резервни Делови

100

Брендови

10

Вработени